CANTE BREZI MULTIFUNKSIONALE METRO MATE WIWU

Lek 2,000 Lek 2,200

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : CANTE BREZI LEKURE MULTIFUNKSIONALEMARKA : WIWUMATERIALI : NEJLON I CILESISE SE LARTE NGJYRA: E ZEZEVECORI : MATERIAL TEPER CILESOR, I LEHTE, KUNDER LAGESHTIRES DHE REZISTENT NDAJ PERDORIMIT TE...

Shitur

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : CANTE BREZI LEKURE MULTIFUNKSIONALE

MARKA : WIWU

MATERIALI : NEJLON I CILESISE SE LARTE

NGJYRA: E ZEZE

VECORI : MATERIAL TEPER CILESOR, I LEHTE, KUNDER LAGESHTIRES DHE REZISTENT NDAJ PERDORIMIT TE PERDITSHEM

DIZENJIM I THJESHT, ELEGANT DHE PRAKTIK PER TE LIRUAR DUART GJATE AKTIVITETEVE TE NDRYSHME

SHIRIT REFLEKTIV NE PJESEN E PERPARME PER TE RRITUR SIGURINE NE PERDORIMIN GJATE NATES

VEND PER SENDE TE VOGLA SI CELESA, LEKE, KARTE ID DHE KREDITI E SENDE TE TJERA TE DOMOSDOSHME

GJATESI  RRIPI E RREGULLUESHME ME DIZENJIM KUNDER RRESHQITJES PER QENDRUESHMERI GJATE PERDORIMIT

VENDALJE E POSACME PER KUFJE

MBULESA E TEJDUKSHME E EKRANIT ESHTE ME PREKJE KESHTU QE MUND TE PERDORNI TELEFONIN PA E NXJERRE NGA CANTA

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.