BOKS ME BLUETOOTH V4.2 ME ALARM, PASQYRE DHE DRITE LED, EKSTRA BASS BASEUS ENCOK

Lek 3,500 Lek 3,900

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : BOX BLUETOOTH

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ABS + ALIAZH ALUMINI

NGJYRA : E BARDHE

LIDHJE : BLUETOOTH,  FISHE AUX 3.5mm , KARTE MICRO TF

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.2

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

FUQIA NE DALJE : 2 x 3W

FREKUENCA : 20 - 20000Hz

KAPACITETI I BATERISE : 1500mAH

NGJYRA : E BARDHE / E ZEZE

KOHA : NE KARIKIM RRETH 4 ORE / NE PERDORIM RRETH 9 ORE  / STANDBY 40 ORE

VECORI : KOMBINIM I VECANTE I KATER ELEMENTEVE NE NJE DIZENJIM TE VETEM,

DRITA LED KA DY NIVELE NDRICIMI, PER DITEN DHE PER NATEN, JU NDRICON FYTYREN KUR SHIHENI NE PASQYRE ME QELLIM QE MOS T'JU SHPETOJE ASNJE DETAJ

MUND TE VENDOSNI 2 ALARME NJEKOHESISHT QE TE MENAXHONI ME MIRE KOHEN TUAJ

PERDORIM I THJESHTE DHE TRANSMETIM SINKRON I STABILIZUAR,

TINGULL RRETHUES 360° SUPERIOR KRISTAL TE QARTE DHE BASS TE THELLE,

BATERI ME KAPACITET TE LARTE DHE PERFORMANCE ULTRA,

PAMJE LUKSOZE PLOT SHKELQIM ME DIZENJIM UNIK ME PJERRESI 75° QE TE SHIKOHET ME LEHTE

MIKROFON HD TE INTEGRUAR PER TELEFONATA TE QARTA ME VOLUM TE LARTE,

PERSHTATET GJERESISHT ME PAISJET ME BLUETOOTH,

BUTONA KONTROLLI INTUITIV PER TELEFONATEN DHE MUZIKEN,

MATERIALI SUPER CILESOR QE DALLON QE NE PREKJEN E PARE,

KONTAKTE PREJ SILIKONI TE BUTE QE NUK RRESHQET DHE NUK E DEMTON SIPERFAQEN KU VENDOSET

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.