BOKS ME BLUETOOTH SI BATERI E JASHTME AWEI Y280 KUNDER UJIT

Lek 5,900 Lek 8,200

PERSHRKIMI I PRODUKTI EMRI : BOKS ME BLUETOOTH ME BATERI TE JASHTMEMARKA : AWEI MODELI : Y280VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.2DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mMIKROFON : PO, HDFUQIA NE DALJE...

Shitur

PERSHRKIMI I PRODUKTI

EMRI : BOKS ME BLUETOOTH ME BATERI TE JASHTME

MARKA : AWEI

MODELI : Y280

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.2

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

MIKROFON : PO, HD

FUQIA NE DALJE : 2 x 8W

DIAMETRI I BOKSIT : 66mm

KAPACITETI I BATERISE : 4000mAh

KOHA : NE KARIKIM RRTH 4 ORE / NE PERDORIM DERI NE 12 ORE / NE STANDBY 1000 ORE

FREKUENCA E PERGJIGJES : 100Hz - 20000Hz

LIDHJE : ME BLUETOOTH / AUX / KARTE MICRO / USB / RADIO

NGJYRA : E ZEZE

VECORI : TEKNLOGJIA IPX4 KUNDER UJIT JU SIGURON PERDORIM PA FRIKE DHE NE AMBIENTE TE LAGESHTA ,

TINGULL RRETHUES 360° SUPERIOR KRISTAL TE QARTE DHE BASS TE THELLE,

BATERI ME KAPACITET TE LARTE DHE PERFORMANCE ULTRA,

PAMJE MODERNE ME DIZENJIM PRAKTIK ME MBAJTESE QE MUNDESON LEHTESI PER TA MBAJTUR GJATE AKTIVITETVE TE JASHTME,

MIKROFON HD TE INTEGRUAR PER TELEFONATA TE QARTA ME VOLUM TE LARTE,

PERSHTATET GJERESISHT ME PAISJET ME BLUETOOTH,

BUTONA KONTROLLI PER TELEFONATEN DHE MUZIKEN,

MATERIALI SUPER CILESOR QE DALLON QE NE PREKJEN E PARE,

MUND TE PERDORET SI BATERI E JASHTME PER TE KARIKUAR TELEFONIN,

RAPORTIM ME ZE PER CDO NDRYSHIM STATUSIT TE BOKSIT

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.