BOKS ME BLUETOOTH ME SUPER BASS DHE ME MIKROFON ME WIRELESS RB-X5 REMAX

Lek 19,000 Lek 21,000

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BOKS ME BLUETOOTH DHE MIKROFON

MARKA : REMAX

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

MATERIALI: ABS + METAL

MIKROFON : PO, HD

FUQIA NE DALJE : 15W

KAPACITETI I BATERISE : 2200mAh

KOHA : NE KARIKIM RRETH 2 ORE / NE PERDORIM 2-3 ORE

FREKUENCA E PERGJIGJES : 45Hz - 20000Hz

LIDHJE : ME BLUETOOTH / KARTE MEMORIE MICRO SD / USB

VECORI : TEKNLOGJIA IPX7 KUNDER UJIT JU SIGURON PERDORIM PA FRIKE DHE NE AMBIENTE TE LAGESHTA ,

TINGULL SUPERIOR KRISTAL TE QARTE DHE BASS TE THELLE,

BATERI ME KAPACITET TE LARTE DHE PERFORMANCE ULTRA,

PAMJE MODERNE ME DIZENJIM PRAKTIK ME MBAJTESE QE MUNDESON LEHTESI PER TA MBAJTUR GJATE AKTIVITETVE TE JASHTME,

MIKROFON HD TE QARTA ME VOLUM TE LARTE, VJEN ME PORTE AUX EDHE KARTE SD

PERSHTATET GJERESISHT ME PAISJET ME BLUETOOTH,

BUTONA KONTROLLI PER TELEFONATEN DHE MUZIKEN,

MATERIALI SUPER CILESOR QE DALLON QE NE PREKJEN E PARE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.