BOKS ME BLUETOOTH KUNDER UJIT ME BASS TE THELLE MOXOM

Lek 2,200 Lek 3,000

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTH KUNDER UJITMARKA : MOXOMVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mMIKROFON : PO, HDFUQIA NE DALJE : 3WDIAMETRI I BOKSIT : 40mmKAPACITETI...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BOKS ME BLUETOOTH KUNDER UJIT

MARKA : MOXOM

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

MIKROFON : PO, HD

FUQIA NE DALJE : 3W

DIAMETRI I BOKSIT : 40mm

KAPACITETI I BATERISE : 1200mAh

KOHA : NE KARIKIM RRETH 1.5 ORE / NE PERDORIM 5-6 ORE / NE STANDBY 100 ORE

FREKUENCA E PERGJIGJES : 90Hz - 20000Hz

LIDHJE : ME BLUETOOTH / USB / KARTE MEMORIE MICRO SD / AUX

PERMASA : 94 x 75 x 33 mm

NGJYRA : E ZEZE / E KUQE

VECORI : TEKNLOGJIA IPX7 KUNDER UJIT JU SIGURON PERDORIM PA FRIKE DHE NE AMBIENTE TE LAGESHTA ,

TINGULL SUPERIOR KRISTAL TE QARTE DHE BASS TE THELLE,

BATERI ME KAPACITET TE LARTE DHE PERFORMANCE ULTRA,

PAMJE MODERNE ME DIZENJIM PRAKTIK ME MBAJTESE QE MUNDESON LEHTESI PER TA MBAJTUR GJATE AKTIVITETVE TE JASHTME,

MIKROFON HD TE INTEGRUAR PER TELEFONATA TE QARTA ME VOLUM TE LARTE,

PERSHTATET GJERESISHT ME PAISJET ME BLUETOOTH,

BUTONA KONTROLLI PER TELEFONATEN DHE MUZIKEN,

MATERIALI SUPER CILESOR QE DALLON QE NE PREKJEN E PARE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.