BOKS I VOGEL ME BLUETOOTH T&G TG-609 ME DRITA LED

Lek 1,500 Lek 2,500

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : BOKS ME BLUETOOTH

MARKA : T&G

MODELI : TG-609

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : 4.2

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

DIAMETRI I BOKSIT : 52mm

FUQIA E BOKSIT : 5W

FREKUENCA E PERGJIGJES : 120Hz - 20KHz

NDJESHMERIA : 80db±5db

KAPACITETI I BATERISE : 500mAH

KOHA : NE KARIKIM RRETH 3 ORE / NE PERDORIM RRETH 13 ORE / STANDBY RRETH 24 ORE

PERMASA : 85 x 83 x 110mm

LIDHJE : ME BLUETOOTH / AUX 3.5mm / KARTE MICRO / USB /

NGJYRA :  E ZEZE / BLU / E KUQE / JESHILE / GRI

VECORI :  DRITE LED SHUMENGJYRESHE QE NDRICON SIPAS MUZIKES

SUPORTON SHUMICEN E PAJISJEVE ME BLUETOOTH,

TINGULL I QARTE NGA BOKSI I FUQISHEM,

SUPORTON KARTE MICRO, USB DHE FISHE AUX,

PAMJE ARTISTIKE SHUME DEKORATIVE PER CDO DHOME TE SHTEPISE TUAJ,

ME PERMASA TE VOGLA DUKE E BERE KETE BOKS ZGJIDHJEN IDEALE DHE PER UDHETIM,

BUTONA KONTROLLI PRAKTIK PER, MUZIKEN DHE VOLUMIN

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.