BATERI JASHTME MULTI-FUNKSIONALE 8000mAh QE NDEZ AUTOMJETE TE NDRYSHME NE RASTE EMERGJENTE

Lek 6,900 Lek 8,900

Shitur

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME EMERGJENTE

MARKA : BASEUS

KAPACITETI : 8000mAH

MATERIALI : ABS + PC

HYRJE USB MICRO : DC 5V / 2.1A MAX

DALJE : DC 5V /2.4A MAX

PERMASA : 160 x 80 x 28.8 mm

PESHA : 372g

NGJYRA : E ZEZE

AUTOMJETET QE PERSHTATEN: ME MOTOR NAFTE 2.5L E ME TE VOGEL / ME MOTOR BENZINE 4.0L E ME TE VOGEL


VECORI : BATERI E JASHTME SHUME-FUNKSIONALE E CILESISE SE LARTE PER NDEZJEN E MAKINES NE RASTE NUK NDIZET DOT ME BATERINE E VET PER SHKAQE TE NDRYSHME,

PERDORET SHUME LEHTE, ESHTE E SIGURTE FALE DIZENJIMIT ME MBROJTJE TE SHUMEFISHTE,

PERFORMACE ME E LARTE, PAMJE MAHNITESE MODERNE,

PERMASE E VOGEL ME FUNKSION TEPER TE VYER PER MOMENTE EMERGJENTE, E KENI GJITHMONE ME VETE SA HERE QE JU DUHET PA JU ZENE SHUME VEND,

DIZENJIM PRECIZ DUKE IMITUAR PJESEN E PERPARME TE MAKINES PERSHTATET PLOTESISHT ME CDO AMBIENT MAKINE DUKE I DHENE PAMJE LUKSOZE,

PERSHTATET ME SHUMICEN E AUTOMJETEVE NE TREG QE NDIZEN ME VOLTAZH 12V SI P.SH TAKSITE, FOURISTRADAT, MAKINA ELEKTRIKE, KAMION TE VOGEL ETJ,

E PAJISUR ME DRITA LED PER T'A PERDORUR NE RAST NEVOJE NDRICIMI APO PER TA PERDORUR SINJAL EMERGJENCE SOS,

PAKETA ME 4 BATERI, DY HERE ME SHUME FUQI FILLESTARE SE PRODHIMET TRADICIONALE ME 3 BATERI,

ME NJE KARIKIM TE PLOTE MUND TE NDIZNI DERI NE 40 NJE AUTOMJET ME FUQI MOTORIKE 3.0L E POSHTE,

INDIKATORI LED NE FORME RRETHI JU TREGON NIVELIN E BATERISE ME NJE SHIKIM TE SHPEJTE,

MUND TE NDIZNI MAKINEN TUAJ EDHE NE TEMPERATURA TE ULETA SEPSE BATERIA E JASHME ESHTE E DURUESHME DHE FUNKSIONALE DERI NE MINUS 40°C,

PERDORET SI BATERI E JASHME PER TE KARIKUAR PAJISJE TE NDRYSHME ELEKTRONIKE NE SAJE TE PORTES DALESE USB 5V / 2.4A,

PRODUKT I CERTIFIKUAR SIPAS CE/FCC/RoHS PER CILESI DHE SIGURI TE SHUMEFISHTE

KJO BATERI E JASHTME  PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE   MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.