BATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAh ME 2 PORTA ME PANEL DIGJITAL MOXOM

BATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAh ME 2 PORTA ME PANEL DIGJITAL MOXOM
BATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAh ME 2 PORTA ME PANEL DIGJITAL MOXOM
BATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAh ME 2 PORTA ME PANEL DIGJITAL MOXOM
BATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAh ME 2 PORTA ME PANEL DIGJITAL MOXOM
BATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAh ME 2 PORTA ME PANEL DIGJITAL MOXOM
BATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAh ME 2 PORTA ME PANEL DIGJITAL MOXOM
BATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAh ME 2 PORTA ME PANEL DIGJITAL MOXOM
BATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAh ME 2 PORTA ME PANEL DIGJITAL MOXOM
BATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAh ME 2 PORTA ME PANEL DIGJITAL MOXOM
BATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAh ME 2 PORTA ME PANEL DIGJITAL MOXOM
BATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAh ME 2 PORTA ME PANEL DIGJITAL MOXOM
BATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAh ME 2 PORTA ME PANEL DIGJITAL MOXOM

BATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAh ME 2 PORTA ME PANEL DIGJITAL MOXOM

Cmimi real Lek 3,200 Oferte Lek 2,200 Ulje 31%
/
 • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
 • Produkti eshte me Garanci
 • Produkt Origjinal
 • Pagesa ne Dorezim te produktit
 • Ne gjendje, gati per transport
 • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHRKIMI I PRDOKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME ME 2 PORTA

MARKA : MOXOM

KAPACITETI : 10000mAh

HYRJE: LIGHTNING 5V / 2AMICRO  5V / 2A

DALJE : 5V / 2.0A

VECORI : MATERIAL SHUME CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

MUND TE KARIKOJE 2 PAJISJE NJEKOHESISHT

KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE

DIZENJIMI ME PERMASE TE VOGEL, MBAHET LEHTE ME VETE

PANELI DIGJITAL LED TREGON SAKTE NIVELIN E MBETUR TE BATERISE

KONFORM STANDARTEVE TE UDHETIMIT ME LINJA AJRORE

MBROJTJE E SHUMEFISHTE E QARKUT

NJOHJE INTELIGJENTE E PAJISJES PER SHPEJTESI KARIKIMI OPTIMALE

PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE

KABELL USB MICRO I INTEGRUAR NE TRUPIN E BATERISE

SHENIM : LIDHESJA PER MBAJTJE NE FOTO ESHTE PER QELLIM REKLAMIMI TE PRODUKTIT, NUK PERFSHIHET NE PAKETIM

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Bateri e jashtme