BATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAh ME 2 PORTA LEIZU

Lek 2,600 Lek 3,700

Shitur

PERSHRKIMI I PRDOKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME ME 2 PORTA

MARKA : LEIZU

KAPACITETI : 10000mAh

HYRJE MICRO: 5V / 2A

DALJE : 5V / 2.1A

PERMASA : 85 x 60 x 18 mm

PESHA : 179g

VECORI : MATERIAL SHUME CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

MUND TE KARIKOJE SHPEJTE 2 PAJISJE NJEKOHESISHT

KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE

DIZENJIMI ME PERMASE TE VOGEL, MBAHET LEHTE ME VETE

INDIKATORED LED TREGOJNE NIVELIN E MBETUR TE BATERISE

KONFORM STANDARTEVE TE UDHETIMIT ME LINJA AJRORE

MBROJTJE E SHUMEFISHTE E QARKUT

NJOHJE INTELIGJENTE E PAJISJES PER SHPEJTESI KARIKIMI OPTIMALE

PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.