BATERI E JASHTME 10000mAH ME KARIKIM WIRELESS BASEUS

Lek 2,400 Lek 3,000

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME ME KARIKIM WIRELESS

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ABS + PC

KAPACITETI : 10000mAH

HYRJE MICRO : DC 5V / 2.1A MAX

DALJE USB-A 1 : DC 5V / 1A MAX

DALJE USB-A 2 : DC 5V / 2.1A MAX

PERMASA : 14.5 x 6.8 x 1.8 cm

PESHA : 251g

VECORI : MATERIAL SHUME CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

MUND TE KARIKOJE 3 PAISJE NJEKOHESISHT

KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE

DIZENJIMI ME PERMASE TE VOGEL, PER TU MBAJTUR LEHTE ME VETE

INDIKATORI LED TREGON NIVELIN E BATERISE

SHUME E PERSHTATSHME PER PAISJET QE KARIKOHEN ME KABELL USB OSE WIRELESS

NJOHJE INTELIGJENTE E PAISJES PER SHPEJTESI KARIKIMI OPTIMALE

FIKET AUTOMATIKISHT KUR PAISJA KARIKOHET PLOTESISHT

PRODUKTI I CERTIFUKUAR SIPAS FCC, CE, ROHS PER CILESI DHE SIGURI

KJO BATERI E JASHTME  PERDORET JO VETEM PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE ME KARIKIM  WIRELESS PO EDHE PER CDO TELEFON TJETER   MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.