BATERI E JASHTME BASEUS 30000mAH ME KARIKIM TE SHPEJTE 33W QC3.0 + PD3.0 ME 4 PORTA USB/TYPE-C/IPHONE

Lek 4,800 Lek 5,300

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BATERI E JASHTME MARKA : BASEUS KAPACITETI : 30000mAH IP INPUT: 5V/2A Max MICRO INPUT: 5V/2A 9V/2A 12V/1.5A Max TYPE-C INPUT: 5V/2A 9V/2A 12V/1.5A Max DALJE USB1: 5V - 2A /...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME

MARKA : BASEUS

KAPACITETI : 30000mAH

IP INPUT: 5V/2A Max

MICRO INPUT: 5V/2A 9V/2A 12V/1.5A Max

TYPE-C INPUT: 5V/2A 9V/2A 12V/1.5A Max

DALJE USB1: 5V - 2A / 9V - 2A

DALJE USB2: 5V - 2A / 9V - 2A / 12V - 1.5A ( 18W MAX )

DALJE USB3: 5V - 3A / 9V - 2A / 12V - 1.5A / 15V - 1.5A ( 22.5W MAX )

DALJE USB4 : 4.5V - 5A / 5V - 5A / 5V - 3A / 9V - 3A / 12V - 3A / 20V - 2.25A ( 45W MAX )

TYPE-C OUTPUT: 5V/3A, 9V/2A 12V/1.5A

USB 1+2+3 OUTPUT: 5V/3A MAX

USB4+TYPE-C OUTPUT: 5V/3A

TOTAL OUTPUT: 15W + 18W

MATERIALI : PC + ABS

I SIGURTE NGA: MBINGARKESA, MBINXEHJA, MBIKARIKIMI, NENKARIKIMI, QARKU I SHKURTER, FUSHA MAGNETIKE 

 TJETER : MATERIALI I ZGJEDHUR POR I LEHTE NE PESHE, ME PAMJE FANTASTIKE DHE FUNKSIONALITET DUKE E BERE KETE BATERI PERFEKTE PER UDHETIME, KAMPING ETJ

KAPACITET 30000MAH MBAN DERI NE 10 ORE KARIKIM,

KARIKON NJEKOHESISHT DHE JASHTEZAKONISHT SHPEJT ME FUQI DERI NE 33W

PANELI DIGJITAL LED TREGON ME SAKTESI NIVELIN E MBETUR TE BATERISE, AMPERAZHIN DHE VOLTAZHIN,

KJO BATERI E JASHTME  PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.