BATERI E JASHTME BASEUS 20000mAH ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE 45W QC3.0 DHE PD3.0

Lek 4,800 Lek 5,500

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME

MARKA : BASEUS

KAPACITETI : 20000mAH

HYRJE LIGHTNING : 5V - 2A / 9V - 2A

HYRJE MICRO : 5V - 2A / 9V - 2A / 12V - 1.5A ( 18W MAX )

HYRJE TYPE-C : 5V - 3A / 9V - 2A / 12V - 1.5A / 15V - 1.5A ( 22.5W MAX )

DALJE USB 1 : 4.5V - 5A / 5V - 5A / 5V - 3A / 9V - 3A / 12V - 3A / 20V - 2.25A ( 45W MAX )

DALJE USB 2 : 4.5V - 5A / 5V - 5A / 5V - 3A / 9V - 3A / 12V - 2.25A / 20V - 1.35A ( 27W MAX )

DALJE TYPE-C  : 5V - 3A / 9V - 3A / 12V - 3A / 15V - 3A / 20V - 2.25A ( 45W MAX )

DALJE TYPE-C + USB 1 : 5V - 3A ( 15W MAX )

DALJE TYPE-C + USB 2 : 22.5W+22.5W ( 45W MAX )

DALJE TOTAL USB 1 + TYPE-C + USB 2 : 15W+22.5W ( 37.5W MAX )

 

MATERIALI : PC + ABS

VECORI : 9 TEKNOLOGJI MBROJTJEJE, KAPACITET I LARTE, TEKNOLOGJIA E KARIKIMIT TE SHPEJTE QC3.0

I SIGURTE NGA: MBINGARKESA, MBINXEHJA, MBIKARIKIMI, NENKARIKIMI, QARKU I SHKURTER, FUSHA MAGNETIKE

TJETER : MATERIALI I ZGJEDHUR POR I LEHTE NE PESHE, ME PAMJE FANTASTIKE DHE FUNKSIONALITET DUKE E BERE KETE BATERI PERFEKTE PER UDHETIME, KAMPING ETJ

KARIKON NJEKOHESISHT DHE JASHTEZAKONISHT SHPEJT ME FUQI DERI NE 45W DERI NE 3 PAISJE NGA PORTAT USB-A DHE TYPE-C

PANELI DIGJITAL LED TREGON ME SAKTESI NIVELIN E MBETUR TE BATERISE, AMPERAZHIN DHE VOLTAZHIN,

KJO BATERI E JASHTME  PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE   MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.