BATERI E JASHTME 5000mAH SHUMENGJYRESHE ME 1 PORTE REMAX

Lek 1,500 Lek 2,200

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : BATERI E JASHTMEMARKA : REMAX KAPACITETI : 5000mAHHYRJE USB MICRO : DC 5V / 2.1A HYRJE USB TYPE-C : DC 5V / 2.1A DALJE USB-A : DC 5V / 2.1A MAX...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME

MARKA : REMAX

KAPACITETI : 5000mAH

HYRJE USB MICRO : DC 5V / 2.1A

HYRJE USB TYPE-C : DC 5V / 2.1A

DALJE USB-A : DC 5V / 2.1A MAX

VECORI : MATERIAL SHUME CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT,

DIZENJIM SHUME NGJYRESH, PERFEKTE PER FEMIJE DHE ADOLESHENTE,

KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE,

DIZENJIM I ME PERMASE TE VOGEL DHE TE HOLLE, I LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE,

DRITAT INDIKUESE LED TREGOJNE SAKTE PERQINDJEN E MBETUR TE BATERISE,

SHUME E PERSHTATSHME PER PAISJET QE KARIKOHEN ME KABELL USB,

MBROJTJE E SHUMEFISHTE E QARKUT DHE NGA TEMPERATURA E LARTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.