BATERI E JASHTME 20000mAH ME TEKNOLOGJI QC3.O BASEUS

Lek 3,500 Lek 4,500

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME  BASEUS PORTABLE QC3.0

MARKA : BASEUS

KAPACITETI : 20000 MAH

DALJE TYPE-C : 5V / 3A (max)

 

DALJE USB 1 : 5V / 2A

DALJE USB 2 : 3.6V - 6.5V / 3A, 6.5V - 9V / 2A, 9V - 12V / 1.5A

NGJYRA : E KUQE / E BARDHE

PERMASA : 17.50 x 7.00 x 2.00 CM

PESHA : 0.39 KG

MATERIALI : PASTIKE E FORTE KOMPAKTE (ABS, PC)

VECORI : 9 TEKNOLOGJI MBROJTJEJE, KAPACITET I LARTE, TEKNOLOGJIA E KARIKIMIT TE SHPEJTE QC3.0

I SIGURTE NGA: MBINGARKESA, MBINXEHJA, MBIKARIKIMI, NENKARIKIMI, QARKU I SHKURTER, FUSHA MAGNETIKE

TJETER : MATERIALI PLASTIK I ZGJEDHUR E BEN BATERINE REZISTENTE NDAJ GERVISHTJEVE,

KARIKON NJEKOHESISHT 3 PAISJE DHE KA NJE DOREZE TE VOGEL QE E BEN ME TE LEHTE MBAJTJEN E SAJ

KJO BATERI E JASHTME  PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE   MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE 

PRODUKTI VJEN SE BASHKU ME NJE KABELL TE SHKURTER TE ZI ME DALJE USB NJERA ANE DHE MICRO ANA TJETER 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.