BATERI E JASHTME 20000mAH ME 4 PORTA XO ME PROTOKOLL TE SHPEJTE KARIKIMI QC 3.0

Lek 2,700 Lek 2,900

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : BATERI E JASHTME ME 3 PORTAMARKA : XO KAPACITETI : 10000mAH MATERIALI : ABS + PC + METALHYRJE USB MICRO : DC 5V / 2.4A MAX HYRJE / DALJE...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME ME 3 PORTA

MARKA : XO

KAPACITETI : 10000mAH

MATERIALI : ABS + PC + METAL

HYRJE USB MICRO : DC 5V / 2.4A MAX

HYRJE / DALJE TYPE-C : DC 5V / 2.4A MAX - 9V /2A

DALJE USB : DC 5V / 2.4A MAX

NGJYRA : E ZEZE / BARDHE

VECORI : ***BATERIA NUK VJEN ME KABELL KARIKIMI***

MATERIAL SHUME CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT,

MUND TE KARIKOJE 2 PAISJE NJEKOHESISHT, TRE PORTA HYRJEJE PER TE ZGJEDHUR CILEN TE DONI SIPAS FISHES QE DISPONONI

KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE,

DIZENJIM  ME PERMASE SUPER TE VOGEL , E LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE,

PANELI DIGJITAL LED TREGON SAKTE NIVELIN E BATERISE

E PERSHTATSHME PER PAISJET QE KARIKOHEN ME KABELL USB,

MBROJTJE E SHUMEFISHTE E QARKUT,

KJO BATERI E JASHTME  PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE   MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.