BATERI E JASHTME 20000MAH ME 3 PORTA HYRESE DHE 2 PORTA DALESE USB REMAX

Lek 2,900 Lek 3,500

PERSHRKIMI I PRDOKTITEMRI : BATERI E JASHTME JANLONMARKA : PRODA KAPACITETI : 20000mAHHYRJE : MICRO / LIGHTNING / TYPE-C DC 5V / 2A MAXDALJE USB-A : DC 5V /2.1A MAXPERMASA : 140x 69 x...

PERSHRKIMI I PRDOKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME JANLON

MARKA : PRODA

KAPACITETI : 20000mAH

HYRJE : MICRO / LIGHTNING / TYPE-C DC 5V / 2A MAX

DALJE USB-A : DC 5V /2.1A MAX

PERMASA : 140x 69 x 18 mm

MATERIALI : ABS + PC + ALIAZH ALUMINI

VECORI : MATERIAL SHUME CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

MUND TE KARIKOJE 2 PAISJE NJEKOHESISHT

MUNDESI KARIKIMI NEPERMJET NJERES NGA 3 PORTA, MICRO / LIGHTNING / TYPE-C

KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE

PANELI DIGJITAL LED TREGON SAKTE NIVELIN E MBETUR TE ENERGJISE

SHUME E PERSHTATSHME PER PAISJET QE KARIKOHEN ME KABELL USB

E CERTIFIKUAR PER CILESI DHE MBROJTJE TE SHUMEFISHTE TE QARKUT

KONFORM STANDARTEVE TE UDHETIMIT ME LINJA AJRORE

KJO BATERI E JASHTME  PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE   MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.