BATERI E JASHTME 18000mAH ME WIRELESS MOXOM

Lek 3,500 Lek 4,500

Shitur

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME ME WIRELESS

MARKA : MOXOM

KAPACITETI : 18000mAH

MATERIALI : ABS + PC

HYRJE USB MICRO : DC 5V / 2A MAX

DALJE USB1: 5V/2.4, 9V/2A, 12V/1.5A max (ME NJOHJE INTELIGJENTE

DALJE USB2: DC 5V /2.4A MAX

VECORI : MATERIAL I CILESISE SE LARTE, JETEGJATE DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

MUND TE KARIKOJE TRE PAISJE NJEKOHESISHT

DY TIPE DALJESH , USB DHE TYPE-C

KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE

INDIKATOR LED TREGON NIVELIN E BATERISE

SHUME E PERSHTATSHME PER PAISJET QE KARIKOHEN ME KABELL USB OSE ME WIRELESS

PRODUKT I CERTIFIKUAR SIPAS CE/FCC/RoHS PER CILESI DHE SIGURI TE SHUMEFISHTE

PERDORET JO VETEM PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE ME KARIKIM WIRELESS PO EDHE PER CDO TELEFON TJETER  MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE 

 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.