BATERI E JASHTME 10000mAH REMAX JANSHON SERIES

Lek 1,600 Lek 3,000

Shitur

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME 

MARKA : REMAX

KAPACITETI : 10000mAH

MATERIALI : ABS +PC

NGJYRA : E ZEZE /  E BARDHE 

HYRJE USB MICRO : DC 5V / 2.0A MAX

HYRJE TYPE-C : DC 5V / 2.0A MAX

DALJE USB-A : DC 5V / 2.0A MAX

PERMASA : 121 x 56 x 22.5 mm

PESHA : 223g

VECORI : MATERIAL SHUME CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT,

KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE,

DIZENJIM ME PERMASE TE VOGEL  DHE TE LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE,

DRITAT INDIKUESE LED TREGOJNE SAKTE PERQINDJEN E MBETUR TE BATERISE,

SHUME E PERSHTATSHME PER PAISJET QE KARIKOHEN ME KABELL USB,

MBROJTJE E SHUMEFISHTE E QARKUT,

KJO BATERI E JASHTME  PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE   MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE 

KONFROM STANDARTEVE TE UDHETIMIT ME LINJA AJROJE

SHENIM : KA VETEM NJE PORTE DALESE, USB-A. PORTAT E TJERA JANE PER TE KARIKUAR VETE BATERINE E JASHTME

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.