BATERI E JASHTME 10000mAH PORTABEL BASEUS ME KARIKIM TE SHPEJTE PD3.0 / QC3.0 ME KABELL TYPE-C DHE 2 PORTE USB,1 IPHONE DHE 1 TYPE-C

Lek 2,600 Lek 3,100

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : BATERI E JASHTME ME KARIKIM TE SHPEJTE 3AMARKA : BASEUSKAPACITETI : 10000mAHMATERIALI : ABS + PC HYRJE iPhone: 5V 2A Max.HYRJE TYPE-C : 5V 3A Max....

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME ME KARIKIM TE SHPEJTE 3A

MARKA : BASEUS

KAPACITETI : 10000mAH

MATERIALI : ABS + PC

HYRJE iPhone: 5V 2A Max.

HYRJE TYPE-C : 5V 3A Max.

DALJE KABELLIT USB TYPE-C: 5V-3A 

VECORI : MATERIAL SHUME CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT


KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE,

DIZENJIM I ME PERMASE TE VOGEL DHE TE HOLLE, I LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE

PANEL DIGJITAL TREGON NIVELIN E SAKTE TE BATERISE,

SUPORTON PD3.0 DHE QC 3.0.

SHUME E PERSHTATSHME PER PAISJET QE KARIKOHEN ME KABELL USB

PRODUKT I CERTIFIKUAR SIPAS CE/FCC/RoHS PER CILESI DHE SIGURI TE SHUMEFISHTE

KJO BATERI E JASHTME  PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE   MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.