BATERI E JASHTME 10000mAH ME WIRELESS BASEUS

Lek 3,400 Lek 4,200

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : BATERI E JASHTME ME WIRELESSMARKA : BASEUSKAPACITETI : 10000mAHMATERIALI : ABS + PC + SILIKONHYRJE USB TYPE-C: DC 5V / 2A MAXDALJE USB2: DC 5V /2.1A MAX PERMASA...

Shitur

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME ME WIRELESS

MARKA : BASEUS

KAPACITETI : 10000mAH

MATERIALI : ABS + PC + SILIKON

HYRJE USB TYPE-C: DC 5V / 2A MAX

DALJE USB2: DC 5V /2.1A MAX

PERMASA : 13.8 x 6.8 x 1.6 CM

PESHA : 226g

VECORI : MATERIAL I CILESISE SE LARTE, JETEGJATE DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

MUND TE KARIKOJE DY PAISJE NJEKOHESISHT

DY TIPE DALJESH , USB DHE WIRELESS

KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE

INDIKATORI LED TREGON NIVELIN E BATERISE

SHUME E PERSHTATSHME PER PAISJET QE KARIKOHEN ME KABELL USB OSE ME WIRELESS

PRODUKT I CERTIFIKUAR SIPAS CE/FCC/RoHS PER CILESI DHE SIGURI TE SHUMEFISHTE

SHENIM : KARIKIMI ME WIRELESS ESHTE I PERSHTATSHEM PER TELEFONA ME TEKNOLOGJI KARIKIMI WIRELESS, PER TELEFONAT E TJERE DUHET SHTESE KABELL KARIKIMI ME DALJET PERKATESE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.