BATERI E JASHTME ME DY PORTA 10000MAH ME KARIKIM TE SHPEJTE DHE PANEL DIGJITAL MOXOM

Lek 2,900 Lek 3,500

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : BATERI E JASHTME ME KARIKIM TE SHPEJTE MARKA : MOXOMKAPACITETI : 10000mAHMATERIALI : ABS + PC HYRJE USB MICRO : DC 5V / 2A MAX DALJE : DC...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME ME KARIKIM TE SHPEJTE 

MARKA : MOXOM

KAPACITETI : 10000mAH

MATERIALI : ABS + PC

HYRJE USB MICRO : DC 5V / 2A MAX

DALJE : DC 5V /2.1A MAX

PERMASA : 138 x 70 x 17 mm

VECORI : MATERIAL SHUME CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

PAMJE E BUKUR ME DIZENJIM MODERN

MUND TE KARIKOJE 2 PAISJE NJEKOHESISHT

KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE

DIZENJIM I ME PERMASE TE VOGEL DHE TE HOLLE, I LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE

PANEL DIGJITAL LED TREGON NIVELIN E SAKTE TE BATERISE

SHUME E PERSHTATSHME PER PAISJET QE KARIKOHEN ME KABELL USB

PRODUKT I CERTIFIKUAR SIPAS CE/FCC/RoHS PER CILESI DHE SIGURI TE SHUMEFISHTE

PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.