BATERI E JASHTME 10k mah KARIKIM NORMAL - 20k mah ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE QC3.0 DHE PD3.0 BASEUS

Lek 2,300 Lek 3,500

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : BATERI E JASHTME MARKA : BASEUS KAPACITETI : 10000mAH KARIKIM NORMAL  DHE 20000mAH ME PROTOKOLL KARIKIMI QC3.0 TE SHPEJTE MATERIALI : ABS + PC HYRJE USB MICRO : DC 5V / 2A...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME 
MARKA : BASEUS

KAPACITETI : 10000mAH KARIKIM NORMAL  DHE 20000mAH ME PROTOKOLL KARIKIMI QC3.0 TE SHPEJTE 

MATERIALI : ABS + PC

HYRJE USB MICRO : DC 5V / 2A MAX

DALJE TYPE-C : 5V/2.4, 9V/2A, 12V/1.5A max

DALJE USB: DC 5V /2.4A MAX

VECORI : MATERIAL I CILESISE SE LARTE, JETEGJATE DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

10000mAH ME NJE DALJE USB NDERSA 20000mAH ME 2 DALJE USB MUND TE KARIKOJE TRE PAISJE NJEKOHESISHT 2 USB DHE 1 TYPE-C


KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE

PANELI DIGJITAL ME LED TREGON SAKTE NIVELIN E BATERISE

SHUME E PERSHTATSHME PER PAISJET QE KARIKOHEN ME KABELL USB

PRODUKT I CERTIFIKUAR SIPAS CE/FCC/RoHS PER CILESI DHE SIGURI TE SHUMEFISHTE

KJO BATERI E JASHTME  PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.