BATERI E JASHTME 10000mAH ME 3 PORTA XO LIGHT

Lek 1,800 Lek 2,000

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME ME 3 PORTA

MARKA : XO

KAPACITETI : 10000mAH

MATERIALI : ABS + PC + METAL

HYRJE USB MICRO : DC 5V / 2.4A MAX

HYRJE / DALJE TYPE-C : DC 5V / 2.4A MAX - 9V /2A

DALJE USB : DC 5V / 2.4A MAX

BATERIA: 6200mAh

NGJYRA : E ZEZE / ROSE-GOLD / BLUE

PERMASA : 13.6 * 6.5 * 1.6cm

PESHA : 100g 

VECORI 

MATERIAL SHUME CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT,

MUND TE KARIKOJE 2 PAISJE NJEKOHESISHT, TRE PORTA HYRJEJE PER TE ZGJEDHUR CILEN TE DONI SIPAS FISHES QE DISPONONI

KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE,

DIZENJIM  ME PERMASE SUPER TE VOGEL , E LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE,

PANELI DIGJITAL LED TREGON SAKTE NIVELIN E BATERISE

E PERSHTATSHME PER PAISJET QE KARIKOHEN ME KABELL USB,

MBROJTJE E SHUMEFISHTE E QARKUT,

KJO BATERI E JASHTME  PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE   MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.