BATERI E JASHTME 10000MAH ME 2 PORTA KONFULON

Lek 2,400 Lek 3,200

PERSHRKIMI I PRDOKTITEMRI : BATERI E JASHTME ME DY PORTAMARKA : KONFULONKAPACITETI : 10000mAHHYRJE USB MICRO : DC 5V / 2A MAXDALJE USB-A : DC 5V /2.1A MAXPERMASA : 135 x 70 x 11 mmPESHA : 200g MATERIALI :...

PERSHRKIMI I PRDOKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME ME DY PORTA

MARKA : KONFULON

KAPACITETI : 10000mAH

HYRJE USB MICRO : DC 5V / 2A MAX

DALJE USB-A : DC 5V /2.1A MAX

PERMASA : 135 x 70 x 11 mm

PESHA : 200g

MATERIALI : ABS + PC

VECORI : MATERIAL SHUME CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

MUND TE KARIKOJE 2 PAISJE NJEKOHESISHT

KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE

DIZENJIM I ME PERMASE TE VOGEL DHE TE HOLLE, I LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE

DRITA LED PER NDRICIM NE RAST NEVOJE

INDIKATORI LED TREGON NIVELIN E BATERISE

SHUME E PERSHTATSHME PER PAISJET QE KARIKOHEN ME KABELL USB

E CERTIFIKUAR PER CILESI DHE MBROJTJE TE SHUMEFISHTE TE QARKUT

KJO BATERI E JASHTME  PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE   MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.