BATERI E JASHTME 10000mAH ME 2 PORTA IPIPOO

Lek 2,400 Lek 2,900

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME ME 2 PORTA

MARKA : IPIPOO

KAPACITETI : 10000mAH

HYRJE USB MICRO : DC 5V / 2.1A MAX

HYRJE TYPE-C : DC 5V / 2.1A MAX

DALJE USB-A 1 : DC 5V / 1A MAX

DALJE USB-A 2: DC 5V / 2.1A MAX

VECORI : MATERIAL SHUME CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT,

MUND TE KARIKOJE 2 PAISJE NJEKOHESISHT,

KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE,

DIZENJIM I ME PERMASE TE VOGEL DHE TE HOLLE, I LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE,

INDIKATORI DRITE LED, TREGON SAKTE PERQINDJEN E MBETUR TE BATERISE,

SHUME E PERSHTATSHME PER PAISJET QE KARIKOHEN ME KABELL USB,

MBROJTJE E SHUMEFISHTE E QARKUT,

KJO BATERI E JASHTME  PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE   MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.