BATERI E JASHTME 10000mAH BASEUS MINI JA ME PERMASE TE VOGEL

Lek 2,200 Lek 3,500

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : BATERI E JASHTME MARKA : BASEUS MATERIALI : ABS + PCKAPACITETI : 10000mAHHYRJE TYPE-C : DC 5V / 2.1AHYRJE MICRO : DC 5V / 2.1A DALJE USB...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : BATERI E JASHTME 

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ABS + PC

KAPACITETI : 10000mAH

HYRJE TYPE-C : DC 5V / 2.1A

HYRJE MICRO : DC 5V / 2.1A

DALJE USB 1 : DC 5V / 1A 

DALJE USB 2 : DC 5V / 2.1A

VECORI : MATERIAL SHUME CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

KAPACITETI I LARTE I BATERISE MUNDESON TE KARIKONI PASIJEN DISA HERE

DIZENJIMI ME PERMASE TE VOGEL, PER TU MBAJTUR LEHTE ME VETE

INDIKATORI LED TREGON NIVELIN E BATERISE

SHUME E PERSHTATSHME PER PAISJET QE KARIKOHEN ME KABELL USB

NJOHJE INTELIGJENTE E PAISJES PER SHPEJTESI KARIKIMI OPTIMALE

PRODUKTI I CERTIFUKUAR SIPAS FCC, CE, ROHS PER CILESI DHE SIGURI

KJO BATERI E JASHTME  PERDORET PER TE GJITHE LLOJET E TELEFONAVE   MJAFTON TE KENI FISHEN PERKATESE 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.