AVI DORE YAXUN PER PIKIME TE NDRYSHME QARQESH ELEKTRIKE DHE ELEKTRONIKE

AVI DORE YAXUN PER PIKIME TE NDRYSHME QARQESH ELEKTRIKE DHE ELEKTRONIKE
AVI DORE YAXUN PER PIKIME TE NDRYSHME QARQESH ELEKTRIKE DHE ELEKTRONIKE
AVI DORE YAXUN PER PIKIME TE NDRYSHME QARQESH ELEKTRIKE DHE ELEKTRONIKE

AVI DORE YAXUN PER PIKIME TE NDRYSHME QARQESH ELEKTRIKE DHE ELEKTRONIKE

Cmimi real Lek 1,600 Oferte Lek 800 Ulje 50%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : AVI DORE

MARKA : YAXUN

LLOJI I MAJES : 900M

HYRJE : 220V

FUQIA : 20W

TEMPERATURA MAKSIMALE E PUNES : 400°C

PERDORIMI : PER PIKIME TE NDRYSHME QARQESH ELEKTRIKE DHE ELEKTRONIKE

TJETER : MAJA ESHTE E ZEVENDESUESHME,

DOREZA PLASTIKE ESHTE REZISTENTE NDAJ NXEHTESISE

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Oferte
Pastrues Ajri Dhe Aromatizues Per Makine Baseus
baseus
Oferte Lek 2,100 Cmimi real Lek 3,400 Ulje 38%