AROMATIZUES MAKINE METALIK REMAX NE TRE NGJYRA

Lek 1,900 Lek 2,000

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : AROMATIZUES MAKINE

MARKA : REMAX

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI

VECORI : PERMASE SUPER E VOGEL UNIKE SI PERLE,

AROMATIZUES -NEUTRALIZUES (NUK ESHTE PARFUM I FORTE )

MATERIAL METALIK CILESOR I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT,

NUK E MBULON AROMEN E KEQE POR E ELIMINON KOMPLET ATE,

DIZENJIM I VECANTE QE E QARKULLON AROMEN NE TE GJITHE MAKINEN,

AROMA ESHTE E SHENDETSHME DHE E SIGURTE PER TU PERDORUR NE PRANI TE FEMIJEVE DHE GRAVE SHTATZENA,

NUK PERMBAN ALKOOL, GJE QE E BEN TE SIGURTE PERDORIMIN EDHE NE RREZE TE FORTA TE DIELLIT PA SHKAKTUAR NDONJE NDEZJE,

PERDORIM I LEHTE DHE PRAKTIK, MJAFTON NJE SHTYPJE PER TA HAPUR DHE PER 5 SEKONDA MBUSH MAKINEN ME AROME TE FESKET NATYRALE.

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.