AROMATIZUES DHE NEUTRALIZUES AROMASH ME VENTILATOR TE INTEGRUAR 2 NE 1 PER MAKINE BASEUS OCEAN QE I JEP FRESKI MAKINES TUAJ

Lek 3,600 Lek 4,200

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : AROMATIZUES DHE NEUTRALIZUES PER MAKINEMARKA : BASEUSMATERIALI : ALIAZH ALUMINIPOZICIONI I VENDOSJES : KUDO QE JU DESHIRONIPESHA : 11gVECORI : PERMASE E VOGEL UNIKE , AROMATIZUES -NEUTRALIZUES (NUK...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : AROMATIZUES DHE NEUTRALIZUES PER MAKINE

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI

POZICIONI I VENDOSJES : KUDO QE JU DESHIRONI

PESHA : 11g

VECORI : PERMASE E VOGEL UNIKE , AROMATIZUES -NEUTRALIZUES (NUK ESHTE PARFUM I FORTE )

NUK E MBULON AROMEN E KEQE POR E ELIMINON KOMPLET ATE,

AROMA ESHTE E SHENDETSHME DHE E SIGURTE PER TU PERDORUR NE PRANI TE FEMIJEVE DHE GRAVE SHTATZENA,

NUK PERMBAN ALKOOL, GJE QE E BEN TE SIGURTE PERDORIMIN EDHE NE RREZE TE FORTA TE DIELLIT PA SHKAKTUAR NDONJE NDEZJE,

VJEN 2 NE 1 EDHE NEUTRALIZUES AROMASH PLUS VENTILATOR TE INTEGRUAR PER TE PERHAPUR FRESKIN.

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.