AROMATIZUES MAKINE SUPER I VOGEL QE ZGJAT DERI NE 2 VJET BASEUS

Lek 1,000 Lek 1,600

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : AROMATIZUES MAKINEMARKA : BASEUSMATERIALI : ALUMINPOZICIONI I VENDOSJET : TE GRILA E VENTILATORITPERMASA : 3.2 x 2 x 2 cmPESHA : 16gPAKETIMI PERMBAN 5 RIMBUSHJEVECORI :...

Shitur

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : AROMATIZUES MAKINE

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ALUMIN

POZICIONI I VENDOSJET : TE GRILA E VENTILATORIT

PERMASA : 3.2 x 2 x 2 cm

PESHA : 16g

PAKETIMI PERMBAN 5 RIMBUSHJE

VECORI : PERMASE SUPER E VOGEL UNIKE SI PERLE,

NUK E MBULON AROMEN E KEQE POR E ELIMINON KOMPLET ATE,

AROMATIZUES -NEUTRALIZUES (NUK ESHTE PARFUM I FORTE )

DIZENJIM ME FIKSIM TE GRILA E VENTILATORIT E QARKULLON AROMEN NE TE GJITHE MAKINEN,

AROMA ESHTE E SHENDETSHME DHE E SIGURTE PER TU PERDORUR NE PRANI TE FEMIJEVE DHE GRAVE SHTATZENA,

NUK PERMBAN ALKOOL, GJE QE E BEN TE SIGURTE PERDORIMIN EDHE NE RREZE TE FORTA TE DIELLIT PA SHKAKTUAR NDONJE SHPERTHIM,

AROMA ZGJAT SHUME SAQE NJE RIMBUSHJE MUND T'JU AROMATIZOJE MAKINEN PER 5 MUAJ

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.