ADAPTOR WIWU OTG NGA TYPE-C NE DUAL USB PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

Zbritje 13%

Çmimi:
Lek 1,400 Lek 1,600
Gjendje:
Në gjendje

Përshkrimi

Produkte që mund të pëlqeni

Produkte që keni parë së fundi