ADAPTOR OTG NGA LIGHTNING NE USB 3.0 PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

Zbritje 23%

COLOR: BLACK
Çmimi:
Lek 1,000 Lek 1,300
Gjendje:
Në gjendje

Përshkrimi

Produkte që mund të pëlqeni

Produkte që keni parë së fundi