ADAPTOR ME SHUME PORTA USB DHE LAN PER PAJISJE ME PORTE USB / TYPE-C BASEUS

Lek 3,500 Lek 3,900

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTA 

MARKA : BASEUS 

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI

PERMASA : 8.6 x 2.5 x 2.8 cm

GJATESIA E KABELLIT : 15cm

NGJYRA : GRI

PERSHTATET PER : PAISJET ME PORTE USB DHE TYPE-C ME SISTEM MAC OS SIERRA / WINDOWS 10 / CHROME OS / ETJ

PORTA RJ45 : PER TE LIDHUR PAJISJEN ME INTERNET NEPERMJET KABELLIT LAN ME SHPEJTESI DERI NE 1Gb/s

3 X PORTA USB 3.0 : ME DALJE 5V / 0.9A DHE SHPEJTESI TRANSMETIMI 5GBps

VECORI : PAMJE MODERNE, MATERIAL CILESOR, PERMASE E VOGEL, GJITHMONE ME VETE PA JU RENDUAR

PORTA TE NDRYSHME PER CDO RAST PERDORIMI, TE GJITHA PORTAT MUND TE PERDOREN NJEKOHESISHT

GJEN PERDORIM NE SHUME SITUATA DUKE JU SJELLE LEHTESI, KURSIM KOHE DHE PARASH,

INTERAKTIVITET PRODUKTIV ME LAPTOPIN NE PERDORIMIN E PERDITSHEM

MUND TE LIDHET ME AKSESORE TE JASHTEM SI TASTIERA, MUASI, HARDISKU ETJ NEPERMJET 3 PORTAVE USB 3.0 DUKE E KTHYER LAPTOPIN TUAJ NE DESKTOP NE CAST PER TE PERPUNUAR DOKUMENTE ME LEHTE DHE ME SHPEJTE

INDIKATORI LED TREGON STATUSIN E PUNES SE ADAPTORIT

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.