ADAPTOR ME SHUME PORTA PER PAJISJE ME PORTE TYPE-C BASEUS

Lek 4,700 Lek 7,800

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTA  7 NE 1

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + ABS + XHAM I TEMPERUAR

GJATESIA E KABELLIT : 15cm

PERMASA : 118 x 45  x 10 mm

PESHA : 84.2g

PERSHTATET PER : PAJISJET ME PORTE TYPE-C

PORTA HDMI : DALJE VIDEO ME REZOLUCION 4K / 30Hz

3x PORTA USB 3.0 : ME SHPEJTESI TRANSMETIMI 5GBps DHE DALJE 5 / 1.5A MAX

PORTA TYPE-C : PER KARIKIMIN E PAJISJES ME NJOHJE INTELIGJENTE DERI NE 20V / 3A MAX

PORTA PER LEXIMIN E KARTES SD DHE MICRO TF : SHKRIM DHE LEXIM NE CAST

VECORI : MATERIAL CILESOR DHE PERMASE E VOGEL PER TA PASUR GJITHMONE ME VETE,

PAMJE MODERNE PLOT SHKELQIM

PORTA TE NDRYSHME PER CDO RAST PERDORIMI,

SHPEJTESI KARIKIMI DHE TRANSMETIMI TE MAHNITSHME,

MBROJTJE E SHUMEFISHTE E QARKUT,

LIDHET ME TELEVIZOR ME PORTE HDMI,

MUND TE LIDHET ME AKSESORE TE JASHTEM SI TASTIERA, MUASI, HARDISKU ETJ NEPERMJET 3 PORTAVE USB 3.0 DUKE E PERDORUR LAPTOPIN SI DESKTOP PER TE PERPUNUAR ME SHPEJTE DHE ME LEHTE TE DHENA TE NDRYSHME,

MATERIALI PREJ ALIAZHI TE ALUMINIT E SHPERHAP NE MENYRE EFFEKTIVE NXEHTESINE,

PERSHTATET ME LAPTOPET ME PORTE TYPE-C DHE POTHUASE ME TE GJITHE SISTEMET E OPERIMIT(PERVEC XP 64-BIT DHE LINUX),

GJEN PERDORIM NE SHUME SITUATA DUKE JU SJELLE LEHTESI, KURSIM KOHE DHE PARASH,

INTERAKTIVITET PRODUKTIV ME LAPTOPIN NE PERDORIMIN E PERDITSHEM

INDIKATORI LED TREGON STATUSIN E PUNES E ADAPTORIT

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.