ADAPTOR ME SHUME PORTA PER PAJISJE ME PORTE TYPE-C BASEUS

Lek 9,500 Lek 12,000

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTA  5 NE 1MARKA : BASEUS MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + XHAM I TEMPERUAR + ABS  PERMASA : 118 x 45 x 14mm PESHA...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTA  5 NE 1

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + XHAM I TEMPERUAR + ABS 

PERMASA : 118 x 45 x 14mm

PESHA : 96g

PERSHTATET PER : PAJISJET ME PORTE TYPE-C

2x PORTA HDMI : DALJE VIDEO ME REZOLUCION 4K / 30Hz

2x PORTA USB 3.0 : ME SHPEJTESI TRANSMETIMI 5GBps DHE DALJE 5 / 1.5A MAX

PORTA TYPE-C 1 : DALJE 15W / HYRJE 87W MAX

PORTE INTERNETI ( RJ45 ) : PER SHPEJTESI INTERNETI DERI NE 10GBps

VECORI : MATERIAL CILESOR DHE PERMASE E VOGEL PER TA PASUR GJITHMONE ME VETE,

PAMJE MODERNE ME XHAM TE TEMPERUAR TE TEJDUKSHEM,

PORTA TE NDRYSHME PER CDO RAST PERDORIMI,

CDO PORTE KA ÇIP ME VETE DUKE SIGURUAR PERFORMANCEN EKSELENTE

SHPEJTESI KARIKIMI DHE TRANSMETIMI TE MAHNITSHME,

MBROJTJE E SHUMEFISHTE E QARKUT,

LIDHET ME DERI NE 2 TELEVIZORE APO MONITORE ME ANE TE 2 PORTAVE HDMI,

MUND TE LIDHET ME AKSESORE TE JASHTEM SI TASTIERA, MUASI, HARDISKU ETJ NEPERMJET 2 PORTAVE USB 3.0 DUKE E PERDORUR PAJISJEN SI DESKTOP PER TE PERPUNUAR ME SHPEJTE DHE ME LEHTE TE DHENA TE NDRYSHME,

MATERIALI PREJ ALIAZHI TE ALUMINIT E SHPERHAP NE MENYRE EFFEKTIVE NXEHTESINE,

PERSHTATET ME PAJISJET ME PORTE TYPE-C DHE POTHUASE ME TE GJITHE SISTEMET E OPERIMIT,

GJEN PERDORIM NE SHUME SITUATA DUKE JU SJELLE LEHTESI, KURSIM KOHE DHE PARASH,

INTERAKTIVITET PRODUKTIV ME PAJISJEN TUAJ NE PERDORIMIN E PERDITSHEM

INDIKATORI LED TREGON STATUSIN E PUNES SE ADAPTORIT

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.