ADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME 2 PORTA TYPE-C BASEUS

Lek 4,700 Lek 8,000

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTA MARKA : BASEUS MATERIALI : ALIAZH ALUMINIPERMASA : 9.6 x 2.9 x 0.8 cmNGJYRA : GRIPERSHTATET PER : PAISJET ME 2 PORTA...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTA

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI

PERMASA : 9.6 x 2.9 x 0.8 cm

NGJYRA : GRI

PERSHTATET PER : PAISJET ME 2 PORTA TYPE-C SI MACBOOK PRO 2016 / 2017 ETJ

2 x PORTA USB 3.0 : ME DALJE 5V / 0.9A DHE SHPEJTESI TRANSMETIMI 5GBps

PORTA TYPE-C THUNDERBOLT 3: KARIKIM TE SHPEJTE ME POWER DELIVERY DHE TRANSMETIM TE DHENASH DERI NE 40GBps

PORTA TYPE-C : DALJE 5V/9V/14.5V/20V @ 3A (Max)

PORTA HDMI: TRANSMETIM VIDEO 4K @ 30Hz / 2K @ 60Hz

VECORI : PAMJE MODERNE, MATERIAL CILESOR, PERMASE E VOGEL, GJITHMONE ME VETE PA JU RENDUAR

PORTA TE NDRYSHME PER CDO RAST PERDORIMI, TE GJITHA PORTAT MUND TE PERDOREN NJEKOHESISHT

GJEN PERDORIM NE SHUME SITUATA DUKE JU SJELLE LEHTESI, KURSIM KOHE DHE PARASH,

INTERAKTIVITET PRODUKTIV ME LAPTOPIN NE PERDORIMIN E PERDITSHEM

MUND TE LIDHET ME AKSESORE TE JASHTEM SI TASTIERA, MUASI, HARDISKU ETJ NEPERMJET 2 PORTAVE USB 3.0 DUKE E KTHYER LAPTOPIN TUAJ NE DESKTOP NE CAST PER TE PERPUNUAR DOKUMENTE ME LEHTE DHE ME SHPEJTE

INDIKATORI LED TREGON STATUSIN E PUNES SE ADAPTORIT

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.