ADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME PORTE TYPE-C BASEUS 8 NE 1

Lek 7,900 Lek 9,900

Shitur

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTA  8 NE 1

MARKA : BASEUS

GJATESIA E KABELLIT : 15cm

PERSHTATET PER : PAISJET ME PORTE TYPE-C

PORTA HDMI : DALJE VIDEO ME REZOLUCION 4K / 30Hz

PORTA USB 3.0 : ME SHPEJTESI TRANSMETIMI 5GBps

PORTA TYPE-C : PER KARIKIMIN E LAPTOPIT

PORTA RJ45 : PER LIDHJE ME INTENETIN NEPERMJET KABELLIT LAN

PORTA PER LEXIMIN E KARTAVE SD DHE MICRO SD : SHKRIM DHE LEXIM NE CAST

VECORI : MATERIAL CILESOR DHE PERMASE E VOGEL PER TA PASUR GJITHMONE ME VETE,

PORTA TE NDRYSHME PER CDO RAST PERDORIMI,

SHPEJTESI KARIKIMI DHE TRANSMETIMI TE MAHNITSHME,

MBROJTJE E SHUMEFISHTE E QARKUT,

LIDHET ME TELEVIZOR ME PORTE HDMI,

LIDHET ME INTERNET ME PORTE RJ45,

MUND TE LIDHET ME AKSESORE TE JASHTEM SI TASTIERA, MUASI, HARDISKU ETJ NEPERMJET 3 PORTAVE USB 3.0 DUKE E PERDORUR LAPTOPIN SI DESKTOP PER TE PERPUNUAR ME SHPEJTE DHE ME LEHTE TE DHENA TE NDRYSHME,

MATERIALI PREJ ALIAZHI TE ALUMINIT E SHPERHAP NE MENYRE EFFEKTIVE NXEHTESINE,

PERSHTATET ME LAPTOPET ME PORTE TYPE-C DHE POTHUASE ME TE GJITHE SISTEMET E OPERIMIT(PERVEC XP 64-BIT DHE LINUX),

GJEN PERDORIM NE SHUME SITUATA DUKE JU SJELLE LEHTESI, KURSIM KOHE DHE PARASH,

INTERAKTIVITET PRODUKTIV ME LAPTOPIN NE PERDORIMIN E PERDITSHEMDust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.