ADAPTOR ME DY PORTA HDMI PER LAPTOP ME PORTE TYPE-C BASEUS

Lek 5,800 Lek 6,500

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTA

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI

GJATESIA E KABELLIT : 10cm

NGJYRA : GRI

PERSHTATET PER : PAISJET ME PORTE TYPE-C ME SISTEM WINDOWS 10 / MAC OS OSE ANDROID 8.0.0 E SIPER

2 PORTA HDMI : DALJE VIDEO ME REZOLUCION DERI NE 4K / 60Hz

PORTA TYPE-C : 20V - 3A, KARIKIM I SHPEJTE PD 60W

VECORI : PAMJE MODERNE, MATERIAL CILESOR, PERMASE E VOGEL, GJITHMONE ME VETE PA JU RENDUAR

PORTA HDMI DHE TYPE-C CDO RAST PERDORIMI, TE GJITHA PORTAT MUND TE PERDOREN NJEKOHESISHT,

SHPEJTESI E LARTE KARIKIMI ME STANDARDIN PD 60W,

GJEN PERDORIM NE SHUME SITUATA DUKE JU SJELLE LEHTESI, KURSIM KOHE DHE PARASH,

INTERAKTIVITET PRODUKTIV ME LAPTOPIN OSE CELULARIN NE PERDORIMIN E PERDITSHEM,

INDIKATORI LED TREGON STATUSIN E PUNES SE ADAPTORIT

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.