KARIKUES PER MAKINE ME NJOHJE INTELIGJENTE MOXOM KC-14 ME FISHE MICRO OSE LIGHTNING

Lek 800 Lek 1,400

PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI: KARIKUES PER MAKINE MARKA: MOXOM MODELI: KC-14 PORTA USB: 2 HYRJE: DC 12 / 24V DALJE: DC 5V / 3A , 9V / 2A , 12V / 1.5A VECORI: PRODUKT ORIGJINAL MOXOM, ME...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI: KARIKUES PER MAKINE

MARKA: MOXOM

MODELI: KC-14

PORTA USB: 2

HYRJE: DC 12 / 24V

DALJE: DC 5V / 3A , 9V / 2A , 12V / 1.5A

VECORI: PRODUKT ORIGJINAL MOXOM,

ME 2 PORTA KARIKIMI DHE FISHE MIKRO OSE LIGHTNING,

DIZAJN MODERN, KOMPAKT DHE PREJ MATERIALI SHUME CILESOR,

TEKNOLOGJIA AUTO-ID MUNDESON NJOHJEN E PAJISJES TUAJ DUKE I MUNDESUAR NJE KARIKIM "FAST" TE SHPEJTE, TE PANDERPRERE DHE TE SIGURTE, NE PARAMETRAT QE VETE PAJISJA KERKON,

MUND TE KARIKOJE DY PAJISJE NE TE NJETEN KOHE, TE PAVARURA NGA NJERA-TJETRA,

MASA TE SHUMTA PER MBROJTJEN E PAJISJES, KARIKUESIT DHE MAKINES SUAJ NGA TEMPERATURA E LARTE, MBINGARKESE ELEKTRIKE APO TENSIONI I LARTE,

SHUME I LEHTE NE PERDORIM, QE NE VENDOSJEN E PARE ESHTE GATI PER PERDORIM, 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.