KARIKUES CELULARI PER MAKINE ME 2 PORTA KABELL I INTEGRUAR LIGHTNING BASEUS ENERGY STATION

Lek 1,300 Lek 2,200

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KARIKUES CELULARI ENERGY STATION

MARKA : BASEUS

GJATESIA E KABELLIT : 1m

PERMASA : 17.5 x 7.5 x 3.8 cm

PESHA : 96g

MATERIALI : TPE + ALIAZH ALUMINI

NGJYRA : E ZEZE

HYRJE : DC 12 - 24v

DALJE : 5V / 5.5A MAX

VECORI : MATERIAL TEPER CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT,

MUND TE KARIKOJE 3 PAISJE NJEKOHESISHT,

DIZENJIM ME PERMASE TE VOGEL I LEHTE PER TU MBAJTUR,

PERSHTATET ME 99% TE MODELEVE TE MAKINAVE,

TEKNOLOGJI MBROJTESE E SHUMEFISHTE PER JU DHE PAISJEN TUAJ,

KABELL I MJAFTUESHEM PER TA PERDORUR TELEFONIN GJATE KARIKIMIT,

NJOHJE INTELIGJENTE E PAISJES PER KARIKIM TE SHPEJTE DHE TE SIGURTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.