ADAPTOR KARIKIMI ME DY PORTA PER MAKINE BASEUS 3.4A ME NJOHJE INTELIGJENTE

Lek 1,000 Lek 2,500

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR KARIKIMI SQUARE SMART

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI

NGJYRA : E ZEZE 

HYRJE : DC 12 - 24V

DALJE : 5V / 2.4A (SECILA PORTE ME VETE) ; USB1 + USB2 - 5V / 3.4A MAX

PERMASA : 58 x 26 x 24 mm

PESHA : 31g

VECORI : MATERIAL I ZGJEDHUR SHUME CILESOR,

MUND TE KARIKOJE SHPEJTE 2 PAISJE NJEHERESH,

DIZENJIM ME PERMASE SUPER TE VOGEL KOMPKATE,

I LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE PA ZENE SHUME VEND,

INDIKATOR LED QETESUES PER TA DALLUR GJATE NATES,

PERSHTATET GJERESISHT ME PAJISJET DHE MODELET E MAKINAVE,

MBROJTJE E SHUMEFISHTE PER JU DHE PAISJEN TUAJ,

NJOHJE INTELIGJENTE E PAISJES PER SHPEJTESI KARIKIMI OPTIMALE

CERTIFIKUAR SIPAS CE FCC RoHS PER CILESI DHE SIGURI

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.