ADAPTOR KARIKIMI DHE MP3 ME BLUETOOTH PER MAKINE 9A X47

Lek 1,800 Lek 2,300

Shitur

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTH

MARKA : 9A

HYRJE : DC 12V - 24V

DALJE : 5V - 3.1A MAX

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

PORTA : 2 x USB /  1 x KARTE MEMORIE 

FORMATI AUDIO : MP3/WMA/WAV/FLAC

PERMASA : 59 x 33.5 x 49mm

VECORI : MATERIAL CILESOR I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT,

PERMASE E VOGEL PER TA MBAJTUR GJITHMONE ME VETE PA ZENE SHUME VEND,

PERZGJIDH TI SE CFARE DO TE DEGJOSH,

MUND TE KARIKOJE DY PAJISJE NJEKOHESISHT,

BUTONA KONTROLLI PER TELEFONATEN DHE MUZIKEN,

MIKROFON HIGH-DEFINITION PER TELEFONATA TE QARTA ME ZE TE LARTE,

MUNDESI LIDHJEJE ME DY PAISJE NJEHOHESISHT KU PRIORITET KA PAJISJA QE ESHTE LIDHUR E PARA,

PERSHTATJE E GJERE ME MODELET E AUTOMJETEVE , KAMIONAVE DHE TELEFONAVE NE TREGUN AKTUAL

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.