ADAPTOR KARIKIMI 18W ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE QC3.0 PA / ME KABELL MICRO / LIGHTNING / TYPE-C XO

Lek 600 Lek 900

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR KARIKIMI

MARKA : XO

NJOHJTE INTELIGJENTE TE PAISJES PER SHPEJTESI KARIKIMI OPTIMALE

MATERIALI : ABS 

HYRJE : AC 100-240V 50-60Hz 1.5A

DALJE OUTPUT 1: DC 5V÷3A  /  9V÷3A  /  12V÷3A  

DALJE OUTPUT 2/3 : DC 5.0V /  2.1A

FUQIA NE DALJE : 18W MAX

PESHA : 50g

VECORI :MATERIAL I CILESISE SUPERIORE GARANTON PERDORIM PER NJE KOHE TE GJATE,

KARIKON TRE PAISJE NJEHERESH, DHE VJEN ME OSE PA KABELL SIPAS DESHIRES TUAJ

PERMASE E VOGEL DHE PESHE E LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE KUDO,

I PERSHTATSHEM PER iPHONE, iPAD, MACBOOK, ETJ,

KARIKIM I SHPEJTE ME CIP TE PROTOKOLLIT QC3.0,

TEKNOLOGJI MBROJTESE E SHUMEFISHTE E QARKUT DHE PAJISJES

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.