Adaptor Hub Wiwu 5 Ne 1 Me Fishe Type-c Dhe Porta Vga, Usb 3.0, Hd, Type-c Dhe Aux

Adaptor Hub Wiwu 5 Ne 1 Me Fishe Type-c Dhe Porta Vga, Usb 3.0, Hd, Type-c Dhe Aux
Adaptor Hub Wiwu 5 Ne 1 Me Fishe Type-c Dhe Porta Vga, Usb 3.0, Hd, Type-c Dhe Aux
Adaptor Hub Wiwu 5 Ne 1 Me Fishe Type-c Dhe Porta Vga, Usb 3.0, Hd, Type-c Dhe Aux
Adaptor Hub Wiwu 5 Ne 1 Me Fishe Type-c Dhe Porta Vga, Usb 3.0, Hd, Type-c Dhe Aux
Adaptor Hub Wiwu 5 Ne 1 Me Fishe Type-c Dhe Porta Vga, Usb 3.0, Hd, Type-c Dhe Aux
Adaptor Hub Wiwu 5 Ne 1 Me Fishe Type-c Dhe Porta Vga, Usb 3.0, Hd, Type-c Dhe Aux
Adaptor Hub Wiwu 5 Ne 1 Me Fishe Type-c Dhe Porta Vga, Usb 3.0, Hd, Type-c Dhe Aux

Adaptor Hub Wiwu 5 Ne 1 Me Fishe Type-c Dhe Porta Vga, Usb 3.0, Hd, Type-c Dhe Aux

Cmimi real Lek 5,500 Oferte Lek 4,800 Ulje 13%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR HUB 5 NE 1

MARKA : WIWU

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI

FISHE DALJE : TYPE-C

PORTE DALJE : VGA, HDMI, TYPE-C, AUX, USB 3.0

VECORITE: LIDHET ME TABLET, KOMPJUTER, TELEFON.

ADAPTORI VJEN 5 NE 1 ME PESE PORTA TE NDRYSHME PER CDO FUNKSION QE JU DESHIRONI.

SUPORTON REZOLUCIONIN DERI NE 1080P / 60HZ,

DIZANJI SHUME I BUKUR, I VOGEL, PORTABEL, VENDOSE NE PUNE DHE FUNKSIONON SHPEJT,

VJEN ME INPUT TYPE-C DHE MUND TE KARIKOJ NJEKOHESISHT.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Adaptor HUB
Oferte
Lexues Hard Disk / SSD 2.5" Orico Me Porte Type-C
orico
Oferte Lek 2,500 Cmimi real Lek 3,700 Ulje 32%