ADAPTOR HUB WIWU 12 NE 1 ME FISHE TYPE-C DHE PORTA RJ45, PD, 1 TYPE-C, 6 PORTA USB 3.0, PORTE HDMI, SD & TF CARD DHE AUX

Lek 7,900 Lek 8,500

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR HUB 12 NE 1MARKA : WIWU MATERIALI : ALIAZH ALUMINIFISHE DALJE : TYPE-CPORTE DALJE : RJ45, 2 PORTA USB 3.0, HDMI, TYPE-C DHE SD & TF CARD, VGA DHE AUX VECORITE:...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR HUB 12 NE 1

MARKA : WIWU

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI

FISHE DALJE : TYPE-C

PORTE DALJE : RJ45, 2 PORTA USB 3.0, HDMI, TYPE-C DHE SD & TF CARD, VGA DHE AUX

VECORITE: LIDHET ME TABLET, KOMPJUTER, TELEFON.

ADAPTORI VJEN 9 NE 1 ME PESE PORTA TE NDRYSHME PER CDO FUNKSION QE JU DESHIRONI.

SHPEJTESI E LARTE TRANSMETIMI DERI NE 5GBPS, SUPORTON TRANSFERIM TE DHENASH DHE KARIKIM TE PAJISJES NJEKOHESISHT,

DIZANJI SHUME I BUKUR, I VOGEL, PORTABEL, VENDOSE NE PUNE DHE FUNKSIONON SHPEJT,

VJEN ME INPUT TYPE-C DHE MUND TE KARIKOJ NJEKOHESISHT.

ADAPTORI PERFEKT PER CDO NEVOJE TUAJEN DUKE PLOTESUAR TE GJITHA KERKESAT VJEN PER JU 12 NE 1

 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.