ADAPTOR BASEUS OTG NGA TYPE-C NE USB PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

Lek 700 Lek 1,400

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR USB TYPE-CMARKA : BASEUS MATERIALI : ALIAZH ALUMINIFUQIA NE DALE : 2.4A SHPEJTESIA E TRANSMETIMIT TE DHENAVE : 480MbpsPERSHTATET PER : PAISJET ME PORTE USB DHE KABELL TYPE-CVECORI :...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR USB TYPE-C

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI

FUQIA NE DALE : 2.4A

SHPEJTESIA E TRANSMETIMIT TE DHENAVE : 480Mbps

PERSHTATET PER : PAISJET ME PORTE USB DHE KABELL TYPE-C

VECORI : ME KETE ADAPTOR SUPER TE VOGEL JU MUND TE LIDHNI NJE PAJISJE ME PORTE TE RREGULLT USB ME NJE PAJISJE TYPE-C SI TELEFONI APO LAPTOPI JUAJ

ADAPTORI ESHTE I AFTE TE MENAXHOJE NJE DALJE 2.4A PER KARIKIM TE PAJISJEVE TUAJA

MUND TE PERDORET DHE SI OTG DUKE LIDHUR USB

TRANSFERIMI I TE DHENAVE ESHTE GJITHASHTU I MUNDUR DUKE JU LEJUAR TE DERGONI DOKUMENTE NGA NJE PAJISJE NE TJETREN

PAMJE E THJESHTE, MATERIAL CILESOR ME ALIAZH ALUMINI DHE NIKEL RESIZTENT NDAJ OKSIDIMIT DHE PERDORIMIT, PERMASE E VOGEL, MBAJENI GJITHMONE ME VETE PA JU RENDUAR

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.