ADAPTOR AUDIO NGA TYPE-C NE TYPE-C + AUX 3.5mm BASEUS

Lek 1,100 Lek 1,800

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR TYPE-CMARKA : BASEUS MATERIALI : NEJLON I THURRUR PER FISHEN + ALIAZH ZINKUDALJE : 1A MAXPERMASA : 125 x 20 x 8 mmPESHA : 25gPERSHTATET PER : PAISJET ME PORTE TYPE-C ( SAMSUNG...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR TYPE-C

MARKA : BASEUS

MATERIALI : NEJLON I THURRUR PER FISHEN + ALIAZH ZINKU

DALJE : 1A MAX

PERMASA : 125 x 20 x 8 mm

PESHA : 25g

PERSHTATET PER : PAISJET ME PORTE TYPE-C ( SAMSUNG / HUAWEI / XIAOMI ETJ )

VECORI : ME KETE ADAPTOR MUND TE KARIKONI PAISJEN TUAJ DHE TE DEGJONI MUZIKE NJEKOHESISHT

PAMJE MODERNE LUKSOZE, MATERIAL CILESOR RESIZTENT NDAJ OKSIDIMIT DHE PERDORIMIT, PERMASE E VOGEL, MBAJENI GJITHMONE ME VETE PA JU RENDUAR

ÇIP INTELIGJENT PER DEKODIMIN E ZERIT SIGURON TRANSMETIM ME SHPEJTESI TE LARTE DHE TINGULL TE QARTE HI-FI

I PAJISUR ME NJE DRITE INDIKUESE LED E CILA NDRICON KUR JENI DUKE KARIKUAR TELEFONIN

MATERIAL I LAKUESHEM RESIZTENT NDAJ PERTHYERJES FALE NEJLONIT TE THURRUR PER PREKJE DHE CILESI MAKSIMALE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.