ADAPTOR AUDIO NGA LIGHTNING NE LIGHTNING + AUX 3.5mm REMAX

Lek 1,500 Lek 2,500

Shitur

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR LIGHTNING

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ABS + TPE 

DALJE : 2A MAX

PERMASA : 178 x 55 x 15 mm

PESHA : 6.8g

PERSHTATET PER : PAISJET ME PORTE LIGHTNING ME SISTEM iOS 10 E SIPER

VECORI : ME KETE KONVERTER MUND TE KARIKONI PAISJEN TUAJ DHE TE DEGJONI MUZIKE NJEKOHESISHT

PAMJE MODERNE LUKSOZE, MATERIAL CILESOR RESIZTENT NDAJ OKSIDIMIT DHE PERDORIMIT, PERMASE E VOGEL, MBAJENI GJITHMONE ME VETE PA JU RENDUAR

ÇIP INTELIGJENT PER DEKODIMIN E ZERIT SIGURON TRANSMETIM ME SHPEJTESI TE LARTE DHE TINGULL TE QARTE HI-FI

MATERIAL I LAKUESHEM RESIZTENT NDAJ PERTHYERJES

PERSHATATET GJERESISHT ME PAISJET ME PORTE LIGHTNING

SHENIM : NUK MUNDESON PERGJIGJEN NDAJ TELEFONATES NGA KUFJA, NUK MUNDESON TRANSMETIM TE DHENASH

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.