2 NE 1 ADAPTOR KARIKIMI 15W + BATERI E JASHTME 5000mAh ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE QC3.0 & PD3.0 BASEUS

Lek 2,700 Lek 4,000

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR KARIKIMI + BATERI E JASHTME

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ABS, PC, TPE

HYRJE : AC 100-240V 50-60Hz 0.5A

DALJE TYPE-C : DC 5V/2.4A, 9V/1.67A, 12V/1.25A MAX

DALJE USB : DC 5V/2.4A, 9V/1.67A, 12V/1.25A MAX

FUQIA NE DALJE : 15W MAX

PERMASA : 76 x 69 x 31 mm

PESHA : 200g

KAPACITETI I BATERISE : 5000mAH

VECORI : MATERIAL I CILESISE SUPERIORE GARANTON PERDORIM PER NJE KOHE TE GJATE,

KARIKON DY PAISJE NJEHERESH,

PERMASE E VOGEL DHE PESHE E LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE KUDO,

KARIKIM I SHPEJTE ME CIP TE PROTOKOLLIT PD 3.0 DHE QC3.0,

TEKNOLOGJI MBROJTESE E SHUMEFISHTE E QARKUT DHE PAISJES

NJOHJTE INTELIGJENTE TE PAISJES PER SHPEJTESI KARIKIMI OPTIMALE

BATERI E JASHTME PER TE KARIKUES CELULARIN NE CDO RAST

PERSHTATET ME STANDARTIN NDERKOMBETAR TE RRYMES DHE TENSIONIT, GJITHASHTU DHE ME STANDARTIN E UDHETIMIT ME LINJA AJRORE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.