Pak prej jush e dine se ne jemi ndermjet me te pareve ne fushen e tregtimit te aksesoreve celualare! Ajo cfare jemi ne sot eshte rezultat i seriozitetit te nje pune te pa rreshtur, nje vizioni largpames, nje synimi te larte e nje humanizmi te deshmuar te atyre qe e morren kete iniciative. Bashkimi i gjithe faktoreve te mesiperm brenda nje ambienti me dizenjim modern e me nje sherbim profesional  filloi rreth vitit 2000 dhe u finalizua ne janar te vitit 2018 ne nje emer te vetem, Konekta.al!

Konekta.al eshte katalizatori qe ju lehteson juve si individ apo servis sigurimin e aksesorve celulare te teknologjise se fundit, cilesise me te mire dhe ne kohen me te shpejte!

Serioziteti eshte motori levizes i punes tone, tregues per kete kemi marken tone te aksesoreve celulare “ERTURO”, produkte unike si ne dizajn ashtu dhe ne cilesi

Ne besojme se sherbimi i mire eshte dicka e fuqishme, besimi dhe puna e fuqishme jane esenca e suksesit, produkti cilesor me nje cmim konkurrues eshte cfare klienti kerkon dhe kenaqesia e klientit eshte thesari yne!

Suksesin tone e kemi lidhur me dobine qe sjellim ne shoqeri, kontributin qe u ofrojme individeve duke u sjelle prane produktet me cilesore te markave me te njohura boterore si RemaxBaseusKonfulonLDNIOHocoWK dhe serviseve duke iu siguruar paisje te teknologjise se fundit te markes YAXUN per t’ua lehtesuar punen dhe rritur rendimentin ne menyre qe te dy palet te dalin te lehtesuar, servisi me punen e individi me pagesen! Ne luftojme qe te jemi sadopak shembull i venies ne jete te thenies profetike: “Me i miri ndermjet jush eshte ai qe eshte me i dobishem per njerezit”!

Eshte premtimi yne qe cdo vizite ne dyqanin tone Konekta.al te jete nje eksperience mbreselenese duke qene stafi yne i punes ne dizpozicionin tuaj deri ne permbushjen e kerkesave tuaja, qofte edhe nga telefoni apo e-maili.

Tek ne do te gjeni:

Aksesore Celulari, Tableti, iPadi, iPodi: Cover mbrojtje, xham mbrojtes, kasa, karikues, adaptor karikimi, kabell usb, bateri, power bank, kufje etj.

Aksesore te ndryshem: Aksesore celulari qe lidhen me paisje te ndryshme elektronike qe bejne me komod perdorimin e tyre, si per makine, per kompjuter, per televizor etj

Duke qene se eksperienca na ka mesuar, ne gjithmone bejme perpjekje t’u ofrojme klienteve tane nje game te gjere produktesh bashkohore duke patur ne plan te pare trendin me te fundit, cilesine e zgjedhur, cmimin e sherbimin me te mire!

Konekta.al, perhere e me prane jush!